Hvad indeholder Aronia?

Aroniabærrets sundhedsmæssige aspekter

Afsnittet er fjernet, fordi det ikke er tilladt at henvise til andre sundhedsanprisninger og forskningsartikler, der dokumenterer effekt på vores sundhed, end dem der godkendt eller under vurdering af EU-organet: EFSA.  Ifølge Fødevarerejseholdet, Fødevarestyrelsen. Det er rigtig ærgerligt at vi ikke må fortælle om vore kunders oplevelser og nyeste forskningsresultater med Aronia. Vi samler alligevel al tilgængelig viden på området, og anvender det i vores produktion i bestræbelserne på at lave verdens mest velsmagende og sundeste aroniabær drik!

Brug Google

Vi foreslår, at du selv googler lidt om Aroniabærrets sundhedsmæssige aspekter og evt. søger lidt på nettet omkring indholdsstoffer i Aronia (såsom: antioxidanter, blå fenoler, flavonoider). Husk at ikke alt hvad du finder på nettet, kan du regne med, men hvis der er flere sider, der fremhæver det samme, er der måske noget om snakken.

Derefter kan du overveje at handle hos os, fordi:

  • Vi er de eneste producent af u-pasteuriseret Aroniabærsaft i hele Europa. Vore produkter er altså raw-food produkter. Vores Aroniabær saft er altså ikke varmebehandlet (opvarmet til 75-85 grader C). Vi pasteuriserer ikke, da det ødelægger både smag og indholdsstoffer i saften. Normalt koldpresses Aroniabær saften, hvorefter den filtreres og pasteuriseres, for at gøre den lagerstabil ved stuetemperatur. Der er altid gratis smagsprøver på vores Aroniabær shot i gårdbutikken, så du kan smage forskel, inden du køber.
  • Vi presser flere gange om måneden året rundt, for at sikre at du altid får friske varer. Alle andre presser Aroniabær én gang om året, tapper og lægger flaskerne på et ordinært tempereret varelager.
  • Eneste producent af Aroniabær i Danmark, der kun anvender egne bær og selv fremstiller rene produkter af Aroniabær i eget gårdmosteri. Dette giver os unik mulighed for at optimere på alle fronter så smag, friskhed og indholdsstoffer er i top.
  • Vi er en lille familiedrevet virksomhed, som lever og ånder for Aroniabærret: Det er vores eneste kultur, og vi bruger al vores tid og energi på Aroniabær. Og du er altid velkommen til at ringe til os på 6070-7525, hvis du har et spørgsmål eller er i tvivl om noget.