Betalingsinfo

Leverings- og betalingsbetingelser

Betaling

Vi leverer kun forudbetalte varer. Betaling foregår direkte på hjemmesiden som afslutning på din ordreafgivelse. Du kan betale med alle gængse kreditkort: Dankort, VISA, Mastercard, VISA electron m.fl. samt MobilePay . Vælg det kort, du ønsker at betale med i betalingsmodulet og følg instruktionerne på skærmen. Det skulle være brugervenligt, og det er det osse 🙂

Har du ikke mulighed for at anvende nogle af disse muligheder, kan du undtagelsesvist benytte dig af almindelig kontooverførsel. Kontakt os på tlf: 6070 7525 for oplysning om kontonr. Så finder vi også ud af det.

Levering

Vi benytter GLS, og bestemmer selv om varen skal leveres til din bopæl, din arbejdsplads eller nærmeste GLS Pakkeshop. Vi leverer kun i Danmark. Vi pakker og sender alle ordrer modtaget inden kl 12.00. Vi sender ud to gange ugentligt: nemlig på mandage og onsdage (I tilfælde af afvigelser grundet helligdage eller andet orienterer vi på hjemmesiden). Kunden modtager en sms og en e-mail (hvis noteret i ordren), når varen pakkes, og igen når varen er klar til afhentning på den opgivne adresse. Husk at varen skal afhentes samme dag af hensyn til varens holdbarhed og kvalitet, og dernæst sættes i køleskabet med det samme. Vi handler jo med raw-food! GLS leverer normalt næste dag, men varen kan godt holde sig frisk 2 dage efter pakning.

 

Fortrydelsesret

Ifølge dansk lov er der ikke fortrydelsesret ved aftaler om levering af fødevarer, drikkevarer og andre varer til husholdningens løbende forbrug, der leveres fysisk til dit hjem, bopæl eller arbejdsplads. Varer købt på www.elkærholm.dk, der ikke er til husholdningens løbende forbrug, er omfattet af de generelle regler for fortrydelsesret.

 

Reklamation

Du har lov til at klage over fejl og mangler på en vare i op til to år efter du har købt den. Købelovens mangelsregler finder således anvendelse. For fødevarer begrænses reklamationsretten til varens naturlige holdbarhedsperiode. Det gælder selvfølgelig kun, hvis det ikke er dig, der har behandlet varen forkert. Reklamationen skal ske inden for rimelig tid ved at maile til os på: info@elkaerholm.dk med en beskrivelse af, hvad du mener, der er galt med varen. Den hyppigste årsag til reklamation er typisk fordi kunden har afhentet sin pakke i pakkeshoppen for sent eller køleskabet ikke holder sig under 5 grader.

 

Persondatapolitik

De oplysninger vi får fra vores kunder, er udelukkende til internt brug. De bliver ikke videregivet til anden side.