Forhandlere af Elkærholms Aronia produkter

Her kan du finde den forhandler der ligger tættest på dig. Indtast en by eller postnummer for at finde den forhandler der ligger tættest på dig, eller kig i listen nedenunder kortet. (for at få den samlede liste skal du skrive et postnummer eller en by i søgefeltet.)
Find en forhandler nær dig. De røde prikker er forhandlere, hvorimod den grønne er din placering. Hvis der ikke kommer en rød prik når du har skrevet din by/postnummer er det fordi vi ingen forhandler har i denne by. Du måske finde en forhandler der er i en nabo by/kommune. Hvis dette ikke frister, kan du altid finde vores produkter i vores Webshop. Her har vi altid Aronia klar til dig. Vi sender mandag og onsdag. du kan se vores Webshop ved at klikke hér.

      Her kan du se vores egen og første gårdbutik, der ligger Vester Nebel. Adressen er: Elkærholmvej 6, 6040 Egtved. Vi bor 10 min. fra Kolding Storcenter. Her kan du altid kontakte Dorthe og Hans Peter, der enten befinder sig i mosteriet, gårdbutikken, på kontoret, i marken eller ude for at tilse dyr. Du kan altid kontakte Dorthe Søeberg på tlf. 60707525.

      Elkærholm panorama.

      Til venstre i billedet ses den store metalgrå bygning; Her er mosteriet. Foran mosteriet ser du vores lille gårdbutik, der har en stor vendeplads foran. Midt i billedet ses hovedbygningen fra 1792 sammen med den røde sidefløj (der engang var daglejerbolig for gårdens ansatte). Til højre er den gamle vandmølle.