Handelsbetingelser

Betaling

Der leveres kun forudbetalte varer. Betaling foregår som afslutning på bestilling af din ordre direkte på hjemmesiden. Alle gængse kort og MobilePay accepteres. Følg vejledningen på skærmen.

Levering

Vi benytter GLS som leverandør, og du bestemmer om varen skal leveres til selvvalgt pakkeshop, direkte til din bopæl eller til en arbejdsplads. Vi leverer kun i Danmark.

Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret ved aftaler om levering af fødevarer, drikkevarer og andre varer til husholdningens løbende forbrug, der leveres fysisk til dit hjem, bopæl eller arbejdsplads. Varer købt på www.elkaerholm.dk, der ikke er til husholdningens løbende forbrug, er omfattet af de generelle regler for fortrydelsesret.

Reklamation

Du har lov til at klage over fejl og mangler på en vare i op til to år efter du har købt den. Købelovens mangelsregler finder således anvendelse. For fødevarer begrænses reklamationsretten til varens naturlige holdbarhedsperiode. Det gælder selvfølgelig kun, hvis det ikke er dig, der har behandlet varen forkert. Reklamationen skal ske inden for rimelig tid ved at maile til os på: info@elkaerholm.dk med en beskrivelse af, hvad du mener, der er galt med varen.

Persondatapolitik

De oplysninger vi får fra vores kunder er udelukkende til internt brug. De bliver ikke videregivet til anden side. Læs mere omkring vores håndteringsregler for persondata på denne side her.