Ny emballage

Aronia shot i ny emballage:

Vi har haft masser af gode grunde til at skifte emballage: For eksempel har vi simpelthen ikke kunne opstøve låg, som kan skrues på vores flasker med maskine, og det er altså hårdt for hænder og håndled at skrue 1000-vis af kapsler på i hånden. Vores gode venner på Aarhus Universitetshospital foretrækker, at vi kan tappe vores shot i en ilt-fri emballage, og fødevareministeren vil helst ikke have, at vi i det hele taget bruger flasker til saft, så han har indført returpant på saftflasker fra januar 2020.

Så vi har brugt vinteren til at tænke, så det hele knagede. Løsningen er blevet emballagen med det lidt specielle navn: Pouch Up (men vi kalder den bare en pose).  Og den løser endnu flere problemer, som vi ikke rigtig var opmærksomme på at vi havde:

Så ikke nok med at Pouch Up beskytter mod ilt, – den opbevarer også Aronia shot bælgmørkt til glæde og gavn for dine og vores maver. Den gode beskyttelse af Aronia shot betyder, at de nu kan holde sig i op til 6 uger efter åbningen.

Antioxidanterne i Aronia shot er nemlig meget reaktive: Når de møder lys og ilt under opbevaring reagerer de med det og taber derved sin virkning i stedet for at gøre godt i vores maver.

Ny emballage til Aronia Shot beskytter mod lys og ilt, og øger holdbarheden.
Ny emballage til Aronia Shot beskytter mod lys og ilt, og øger holdbarheden.

Husk at Aronia shot opbevares stadig i køleskabet for det holder også liv i de gode indholdsstoffer.

Vi håber, du kan lide vores nye emballage, for det kan Aronia shot’en.

 

Stor hilsen

Dorthe & Hans Peter Søeberg

Elkærholm