Ny hjemmeside er nu virkelighed!

Efter mange anstrengelser er siden nu omsider en realitet, og fra i morgen onsdag den 5/4 skifter vi over til denne platform. Den gamle “hjemmebyggede” hjemmeside bliver lukket ned og alle domæner peger nu på den nye side: www.elkaerholm.dk.

Vi har haft fokus på at siden er brugervenlig, hurtig, overskuelig og kan bruges fra en standard PC’er, Ipad, Iphone og android mobiltelefon. Du kan betale med alle typer af dankort, Visa, Mastercards samt MobilePay.

Som en service er der overskueligt kort over vores forhandlere, hvorfra du nemt kan finde den nærmeste og printe en rute ud. Af hensyn til vores forhandlere har vi lagt prisstrukturen lidt om, men “gamle kunder” skulle også gerne opleve, at den samlede pris ikke stiger, tværtimod. Udover at få pakken leveret hjem og til din arbejdsplads kan du også vælge at afhente din pakke fra en Pakkeshop, du selv vælger, og dermed spare en skilling på fragten. Bare sørg for at hente din pakke samme dag, da vores shots jo savner kulden i køleskabet ;). Vi har valgt kun at samarbejde med GLS, da de har den bedste leveringssikkerhed for tiden.

Det er jo stadig forholdsvist dyrt at få sendt sine varer, og for at udnytte fragtgrænserne bedst muligt har vi valgt at tilbyde en 8 stks shots-pakke, som du kan mixe, som det passer dig, af de 3 typer af shots vi producerer idag.

Der er meget mere, som du selv kan tjekke ud ved at klikke rundt! Vi håber, du er tilfreds med resultatet. Har du spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakte en af os på tlf: 6070-7525 eller info@elkaerholm.dk. De fleste spørgsmål kan du finde svar på i bunden af siden under emnet: FAQ.

De bedste hilsner fra Dorthe og Hans Peter